Tuinaanleg

Op elke vraag een antwoord.


In elke fase van onze samenwerking doen we er alles aan om u optimaal van dienst te zijn.TUINAANLEG

 

 

Na het ontwerpen van uw droomtuin, komt het realiseren van het ontwerp aan de orde. Doordat wij al onze werkzaamheden met eigen mensen uitvoeren, kunnen onze gemotiveerde jongens van de afdeling aanleg de door ons gemaakte ontwerpen makkelijk lezen en dus zeer geroutineerd uitvoeren. Met veel plezier gaan deze jongens aan het werk.

 

Om tot het beste resultaat te komen voeren wij ons werk uit aan de hand van de volgende elementen:

 

Open communicatie

Vakbekwaam personeel

Moderne apparatuur

Degelijke materialen en gereedschappen

Uitsluitend levering van kwaliteitsproducten

In principe leveren wij alle benodigde materialen zoals bestrating, beplanting, blokhutten, tuinhout, vijverbenodigdheden, bemesting etc.

 

Indien gewenst kunt u in overleg ook zelf meehelpen uw tuin aan te leggen. U voert samen met de hovenier de werkzaamheden uit. Bij het bestraten zorgt u bijvoorbeeld voor de aanvoer van zand en stenen, terwijl de hovenier deze ingrediƫnten voor u verwerkt. Dit kan helpen de kosten van arbeid te besparen.

 

 

Overleg

 

Omdat het ontwerp ook binnen het bedrijf is gemaakt, word er iedere dag voordat de werkzaamheden beginnen, overleg gepleegd tussen de ontwerper en de uitvoerende teams.

Ook de klant word nauw bij de aanleg van de tuin betrokken. Kleine wijzigingen kunnen vaak na overleg zonder problemen worden uitgevoerd. Omdat er veel word overlegd , zijn er in het algemeen weinig of geen problemen tijdens het aanleggen van de tuin en de periode hierna.

Ervaring

 

Door de ervaring op het aanleggen van tuinen en door het gebruiken van de modernste machines en technieken, is het realiseren van uw droomtuin binnen relatief korte tijd uit te voeren.

 

 

Beplanting

 

Wanneer alle bestrating is gelegd, de schuttingen of sierhekken zijn geplaatst en de overige bouwkundige elementen overeind staan, komt het aanbrengen van de beplanting aan de beurt. Dit zal nauwkeurig met u worden besproken. Deze werkzaamheden worden meestal door een apart beplantingsteam uitgevoerd die hierin zich gespecialiseerd is en die dit dagelijks doen.


Nalopen

 

Als de totale aanleg van uw tuin klaar is

dan zal de tuin samen met u worden doorgelopen.

Mochten er nog kleine dingen zijn die u graag anders wilt zien, dan zullen deze a la minuut worden verholpen door

het nog aanwezige aanleg team.


Laten we over uw droomtuin praten!

Copyright @ Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V.