Tuinontwerp

Tuinontwerp is vooruitdenken

Tuinontwerp


Bent u van plan om een tuin aan te leggen of de huidige tuin grondig te renoveren? Dit kunt u deels zelf doen, maar soms is het fijn om wat hulp te krijgen. Dan is het zeker een goede stap om tuinadvies te vragen aan Meijer Hoveniers & Stratenmakers. Welke tuinstijl past het beste bij de architectuur van het huis en hoeveel onderhoud heeft de tuin van uw dromen nodig? Wij ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes. Onze vakkundige en enthousiaste hoveniers voorzien u graag van advies.


Een tuin moet passen bij zowel de architectuur van het huis als de omgeving. Regelmatig zien wij dat in de uitvoering van een tuin kosten noch moeite zijn gespaard, maar dat het resultaat totaal niet aansluit bij de ruimte en de mogelijkheden. Dit kan worden voorkomen door vooraf goed advies te krijgen voor het ontwerpen van een tuin. Advies geleverd door ons zorgt voor de juiste ondersteuning.

Meijer Hoveniers & Stratenmakers heeft dan ook een lange historie in het waarmaken van droomtuinen. Samen zorgen wij voor een stralend resultaat. Wij helpen u graag.

Vanafprijzen voor een persoonlijk tuinontwerp, incl BTW

Grote tuin m2


Vanafprijs, incl BTW

0

> 100

€ 265,00

100

> 200

€ 425,00

200

> 400

€ 550,00

400

> 800

€ 775,00

800

> 1000

€ 925,00

1000

> 1500

€ 1.125,00

1500

> 2500

€ 1.475,00

2500

> 5000

€ 1.960,00

5000

> 7500

€ 2.375,00

7500

> Groter

Op aanvraag

Tuindesign begint met kijken en luisteren


Het ontwerpen van een tuin begint met goed luisteren en interactie. Door veel vragen aan u te stellen kunnen wij uw wensen ontdekken. Hier spelen wij graag op in en met onze kennis kunnen wij u weer op nieuwe ideeën brengen. Een goed tuinontwerp is ontzettend belangrijk, omdat het uw huis nog beter laat uitkomen. Daarom nemen wij bij het ontwerpen ook de architectuur van het huis en de omgeving mee. Wij luisteren altijd naar uw wensen, maar daarnaast denken wij voor u ook alvast een klein beetje aan het praktische gedeelte. Bent u een echte liefhebber van tuinieren? Of geeft u toch liever de voorkeur aan een ‘’onderhoudsvrije’’ of onderhoudsarme tuin? Het ontwerp van een tuin kan aangepast worden aan uw voorkeuren. Misschien bent u het liefst zoveel mogelijk buiten en wilt u een tuin met buitenkeuken, of geeft u de voorkeur aan een kindvriendelijke tuin. Wij vertalen al uw wensen naar een ontwerp, passend bij u. Zo is iedere tuin altijd uniek, aangepast aan specifieke voorkeuren, en zijn wij steeds weer trots op het eindresultaat.


Tuindesign kan echt het verschil maken en zorgen voor een passend eindresultaat. Dit is van onschatbare waarde voor uw tuin. Een goed tuinontwerp versterkt namelijk de architectuur van de woning. Daarnaast moet het goed aansluiten bij de omgeving om zo een samenhangend geheel te creëren.


Meijer Hoveniers & Stratenmakers heeft een rijke historie in het waarmaken van droomtuinen. Samen kunnen wij met ons design echt een verschil maken wat onschatbare waarde toevoegt aan uw tuin. Ons team bestaat uit echt ervaren tuinprofessionals. Graag kijken zijn samen met u naar de mogelijkheden. Zo kent u kennis maken met de meerwaarde die zij iedere keer leveren een designtuin.


Als onze klanten gelukkig worden van onze ontworpen en opgeleverd tuinen, en dit ook blijven, zijn wij tevreden. Misschien wilt u ook graag samen met onze ervaren vakmensen uw droomtuin ontwerpen. Alles is mogelijk, zolang wij achter het eindresultaat staan. Met zoveel jaar ervaring op het gebied van tuinen is onze naam en reputatie ons natuurlijk alles waard. Met dat doel in ons achterhoofd stellen wij ons altijd flexibel op en staan wij open voor al uw wensen. In samenwerking ontwerpen wij uw  designtuin: van een moderne- en landelijke tuin tot een villatuin, stadstuin en dakterras.

Totaal leverancier, ook van technische tuininstallaties


Als hoveniers- en stratenmakersbedrijf hebben wij alle deskundigheid in huis voor het aanleggen van een moderne eigentijdse tuin of buitenruimte. Ook de tuin gaat steeds verder vooruit op technisch gebied. Het zijn de technische hulpmiddelen die ervoor zorgen dat u nog meer van een tuin kunt genieten. Wij kennen de kwaliteitsverschillen op dit gebied als geen ander en kiezen altijd voor de aller beste kwaliteit. Hierdoor kunt u onbezorgd genieten van het resultaat. Niet alleen vandaag, maar ook de aankomende jaren. De vakmensen van Meijer Hoveniers & Stratenmakers zijn uw partner in kennis over, en de aanleg van:


- Bouwkundige elementen

- Bestrating en asfaltering

- Riolering en andere infrastructuur

- Tuinverlichting

- Erfafscheidingen en hekwerken

- Toegangs- en controlesystemen

- Zwembadtechniek

- Buitenkeukens, spa’s en sauna’s

- Elektrische tuininstallaties

- Beregeningsinstallaties


De moderne tuin zit vol techniek. Het begint vaak al bij het toegangshek die tegenwoordig beschikt over een camera- en toegangssysteem. Daarnaast wordt er bij de tuinverlichting, beregeningsinstallaties, de aanleg van zwembaden en alles wat bij het moderne buitenleven hoort ook de nodige techniek gebruikt. Meijer Hoveniers & Stratenmakers is uw deskundige aanspreekpunt, zodat u altijd volop en onbezorgd kunt genieten van uw tuin.


Meijer Hoveniers & Stratenmakers heeft een rijke historie in het aanleggen van complete tuinen. Wij hebben alle aspecten voor een tuininrichting in huis, zodat u altijd kunt vertrouwen op onze deskundigheid. Van technische installaties, tuinverlichtingen bewakingssystemen tot andere specialismen in de tuin. In de planning voor het inrichten van uw tuin brengen wij alle voorzieningen ter sprake, die een tuin nog aangenamer maken. Denk hierbij aan:


Tuinafscheidingen in alle mogelijke materialen:


- Bouwwerken en technische installaties

- Bestratingen in alle mogelijke uitvoeringsvormen

- Gazonaanleg met beregeningsinstallatie en/of drainage

- Hagen (ook aanleg met volwassen planten)

- Terrassen en vlonders met alle mogelijke     materialen en technieken

- Vijvers met een gezond eco-systeem

- Zwemvijvers, met een natuurlijke waterzuivering

- Tuinverlichting in alle sferen en formaten

- Buitenkeukens, spa’s en sauna’s.

- Zwembaden met technische installaties


Meijer Hoveniers & Stratenmakers is graag uw totaalpartner in tuinen. Wij kunnen al uw wensen uitvoeren en zijn hierin uw aanspreekpartner voor de totale buiteninrichting. Welke wensen u ook heeft voor de tuin, wij maken ze waar, en leveren gegarandeerd vakwerk.

Laten we over uw droomtuin praten!

Copyright @ Meijer Hoveniers & Stratenmakers B.V.